Vrijwilligers

De Avondwandel4daagse Leidschendam kan niet georganiseerd worden zonder onze trouwe vrijwilligers. Mensen die langs de route de kaartjes willen knippen, het startbureau willen bemensen en niet te vergeten de verkeersregelaars die jou veilig helpen oversteken.

AW4D zoekt voor volgend jaar meer vrijwilligers om de tochten komende jaren goed te kunnen organiseren. Heb je interesse in een van onderstaande vrijwillige vacatures? Laat het ons dan even per e-mail weten en we nemen contact met je op.

Vrijwilligers Avondwandel4daagse Leidschendam

We zoeken:

  • Hulp in het startbureau: Je helpt mensen met het inschrijven en deelt de routes per avond uit. Op donderdag mag je bij iedereen een officiële wandelmedaille omhangen!
  • Kaartjes knippers: Je bent ons gezicht op de route en knipt de kaarten van de lopers. Je geeft iedereen een vrolijke peptalk zodat ze de rest van de route fluitend uitlopen.
  • Verkeersregelaars: Ben je minimaal 16 jaar? Dan krijg je van ons een online cursus zodat je officieel verkeersregelaar bent. Je regelt in tweetallen een veilige oversteek voor onze groep wandelaars.

Leuk als je meer wilt weten over bovenstaande functies. We vertellen je er graag meer over!

Nienke, Niels, Barry en Josselin en natuurlijk alle vrijwilligers op bovenstaande foto!